Hudterapeuter i Hovås. Här finns alla hudterapeuter i Hovås som kan hudvård, hårborttagning, maniky och pedikyr

Hudterapeuter i Hovås

Annons:

Hitta hudterapeut i Hovås - denna sida sammanställer alla hudterapeuter som finns i Hovås. Hos dom kan du i Hovås få hjälp med olika former av hudvård och andra skönhetsbehandlingar. En hudterapeut i Hovås kan t.ex. hjälpa dig med behandlingar som t.ex. peeling, hårborttagning, manikyr och pedikyr. Sammanlagt finns det idag 3 olika hudterapeuter att välja mellan i Hovås.

Annons:

Hudterapeut i Hovås

Nedan ser du vår lista över de olika kliniker och hudterapeuter som finns i Hovås där kan kan få hjälp med hårvård och hudvård.

Topp till Tå i Hovås
Klåvav. 284
436 50 Hovås


Wigelius Hudkonsult
Igelkottstigen 15
436 50 Hovås


Salong Lazy i Hovås
Skalldalsv. 15
436 52 Hovås

Annons:

Hudvård i Hovås

Hudterapeuter i Hovås arbetar främst med någon form av hudvård eller närliggande område inom skönhet. Genom att kontakta flera olika hudterapeuter och kliniker i Hovås kan du få reda på deras utbud av olika skönhetsbehandligar som erbjuds i Hovås.

Läsvärd hudvårdsinformation om Hovås

I Hovås finns minst en hudterapeut att anlita och om du är intresserad av mer information om Hovås kan du nedan hitta en del fakta och information.

Hovås är ett primärområde i södra Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Hovås består i sin tur av områden som Hovås, Ryet, Brottkärr, Skalldalen och Lyckhem. Hovås ligger nära havet och området genomkorsas av länsväg 158.

Yta:
Invånarantal: 3306, år 2014

Se här för ännu mer information om hudvård och Hovås.

Om ingen av de 3 styck hudterapeuter som finns i Hovås passar dig kan du se dig om i Västra Götaland efter någon annan hudterapeut som kanske passar dig bättre.

Städer med hudvård i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra hudterapeuter där du kan få hjälp med hudvård, fotvård, ansiktsbehanlingar, manikyr och pedikyr.