Hudterapeuter i Filipstad. Här finns alla hudterapeuter i Filipstad som kan hudvård, hårborttagning, maniky och pedikyr

Hudterapeuter i Filipstad

Annons:

Hitta hudterapeut i Filipstad - denna sida sammanställer alla hudterapeuter som finns i Filipstad. Hos dom kan du i Filipstad få hjälp med olika former av hudvård och andra skönhetsbehandlingar. En hudterapeut i Filipstad kan t.ex. hjälpa dig med behandlingar som t.ex. peeling, hårborttagning, manikyr och pedikyr. Sammanlagt finns det idag 2 olika hudterapeuter att välja mellan i Filipstad.

Annons:

Hudterapeut i Filipstad

Nedan ser du vår lista över de olika kliniker och hudterapeuter som finns i Filipstad där kan kan få hjälp med hårvård och hudvård.

Salong Foten & Fejset
Hertig Karlsg. 22 A
682 30 FILIPSTAD


Jonstorps Hudvård
Asphyttan 133
682 92 FILIPSTAD

Annons:

Hudvård i Filipstad

Hudterapeuter i Filipstad arbetar främst med någon form av hudvård eller närliggande område inom skönhet. Genom att kontakta flera olika hudterapeuter och kliniker i Filipstad kan du få reda på deras utbud av olika skönhetsbehandligar som erbjuds i Filipstad.

Läsvärd hudvårdsinformation om Filipstad

I Filipstad finns minst en hudterapeut att anlita och om du är intresserad av mer information om Filipstad kan du nedan hitta en del fakta och information.

Filipstad, tidigare känd som en kur- och brunnsort, är en tätort i östra Värmland. Den är centralort i Filipstads kommun, Värmlands län. Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa rinner Skillerälven, som slingrar sig genom centrum, och förbi Nils Ferlin-statyn vid Stora torget.

Yta: 650,78 hektar
Invånarantal: 6022, år 2010

Se här för ännu mer information om hudvård och Filipstad.

Om ingen av de 2 styck hudterapeuter som finns i Filipstad passar dig kan du se dig om i Värmland efter någon annan hudterapeut som kanske passar dig bättre.

Städer med hudvård i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra hudterapeuter där du kan få hjälp med hudvård, fotvård, ansiktsbehanlingar, manikyr och pedikyr.