Hudterapeuter i Bålsta. Här finns alla hudterapeuter i Bålsta som kan hudvård, hårborttagning, maniky och pedikyr

Hudterapeuter i Bålsta

Annons:

Hitta hudterapeut i Bålsta - denna sida sammanställer alla hudterapeuter som finns i Bålsta. Hos dom kan du i Bålsta få hjälp med olika former av hudvård och andra skönhetsbehandlingar. En hudterapeut i Bålsta kan t.ex. hjälpa dig med behandlingar som t.ex. peeling, hårborttagning, manikyr och pedikyr. Sammanlagt finns det idag 1 olika hudterapeuter att välja mellan i Bålsta.

Annons:

Hudterapeut i Bålsta

Nedan ser du vår lista över de olika kliniker och hudterapeuter som finns i Bålsta där kan kan få hjälp med hårvård och hudvård.

Skincare By Jeanette
Stockholmsv. 9
746 33 Bålsta

Annons:

Hudvård i Bålsta

Hudterapeuter i Bålsta arbetar främst med någon form av hudvård eller närliggande område inom skönhet. Genom att kontakta flera olika hudterapeuter och kliniker i Bålsta kan du få reda på deras utbud av olika skönhetsbehandligar som erbjuds i Bålsta.

Läsvärd hudvårdsinformation om Bålsta

I Bålsta finns minst en hudterapeut att anlita och om du är intresserad av mer information om Bålsta kan du nedan hitta en del fakta och information.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Se här för ännu mer information om hudvård och Bålsta.

Om ingen av de 1 styck hudterapeuter som finns i Bålsta passar dig kan du se dig om i Uppsala efter någon annan hudterapeut som kanske passar dig bättre.

Städer med hudvård i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra hudterapeuter där du kan få hjälp med hudvård, fotvård, ansiktsbehanlingar, manikyr och pedikyr.