Hudterapeuter i Kungsängen. Här finns alla hudterapeuter i Kungsängen som kan hudvård, hårborttagning, maniky och pedikyr

Hudterapeuter i Kungsängen

Annons:

Hitta hudterapeut i Kungsängen - denna sida sammanställer alla hudterapeuter som finns i Kungsängen. Hos dom kan du i Kungsängen få hjälp med olika former av hudvård och andra skönhetsbehandlingar. En hudterapeut i Kungsängen kan t.ex. hjälpa dig med behandlingar som t.ex. peeling, hårborttagning, manikyr och pedikyr. Sammanlagt finns det idag 3 olika hudterapeuter att välja mellan i Kungsängen.

Annons:

Hudterapeut i Kungsängen

Nedan ser du vår lista över de olika kliniker och hudterapeuter som finns i Kungsängen där kan kan få hjälp med hårvård och hudvård.

Fabulous Nails By Jezz
Kyrkv. 2
196 30 Kungsängen


Persell, Violette
Rumbastigen 88
196 38 Kungsängen


Salong OAS
Kyrkv. 2 B
196 30 Kungsängen

Annons:

Hudvård i Kungsängen

Hudterapeuter i Kungsängen arbetar främst med någon form av hudvård eller närliggande område inom skönhet. Genom att kontakta flera olika hudterapeuter och kliniker i Kungsängen kan du få reda på deras utbud av olika skönhetsbehandligar som erbjuds i Kungsängen.

Läsvärd hudvårdsinformation om Kungsängen

I Kungsängen finns minst en hudterapeut att anlita och om du är intresserad av mer information om Kungsängen kan du nedan hitta en del fakta och information.

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Se här för ännu mer information om hudvård och Kungsängen.

Om ingen av de 3 styck hudterapeuter som finns i Kungsängen passar dig kan du se dig om i Stockholm efter någon annan hudterapeut som kanske passar dig bättre.

Städer med hudvård i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra hudterapeuter där du kan få hjälp med hudvård, fotvård, ansiktsbehanlingar, manikyr och pedikyr.