Hudterapeuter i Oxie. Här finns alla hudterapeuter i Oxie som kan hudvård, hårborttagning, maniky och pedikyr

Hudterapeuter i Oxie

Annons:

Hitta hudterapeut i Oxie - denna sida sammanställer alla hudterapeuter som finns i Oxie. Hos dom kan du i Oxie få hjälp med olika former av hudvård och andra skönhetsbehandlingar. En hudterapeut i Oxie kan t.ex. hjälpa dig med behandlingar som t.ex. peeling, hårborttagning, manikyr och pedikyr. Sammanlagt finns det idag 2 olika hudterapeuter att välja mellan i Oxie.

Annons:

Hudterapeut i Oxie

Nedan ser du vår lista över de olika kliniker och hudterapeuter som finns i Oxie där kan kan få hjälp med hårvård och hudvård.

Nagelboden På Kristineberg
Rosmarinv. 38
238 38 OXIE


Mojo Hair & Spa
Stengodsv. 121
238 30 OXIE

Annons:

Hudvård i Oxie

Hudterapeuter i Oxie arbetar främst med någon form av hudvård eller närliggande område inom skönhet. Genom att kontakta flera olika hudterapeuter och kliniker i Oxie kan du få reda på deras utbud av olika skönhetsbehandligar som erbjuds i Oxie.

Läsvärd hudvårdsinformation om Oxie

I Oxie finns minst en hudterapeut att anlita och om du är intresserad av mer information om Oxie kan du nedan hitta en del fakta och information.

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Se här för ännu mer information om hudvård och Oxie.

Om ingen av de 2 styck hudterapeuter som finns i Oxie passar dig kan du se dig om i Skåne efter någon annan hudterapeut som kanske passar dig bättre.

Städer med hudvård i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra hudterapeuter där du kan få hjälp med hudvård, fotvård, ansiktsbehanlingar, manikyr och pedikyr.