Hudterapeuter i Kiruna. Här finns alla hudterapeuter i Kiruna som kan hudvård, hårborttagning, maniky och pedikyr

Hudterapeuter i Kiruna

Annons:

Hitta hudterapeut i Kiruna - denna sida sammanställer alla hudterapeuter som finns i Kiruna. Hos dom kan du i Kiruna få hjälp med olika former av hudvård och andra skönhetsbehandlingar. En hudterapeut i Kiruna kan t.ex. hjälpa dig med behandlingar som t.ex. peeling, hårborttagning, manikyr och pedikyr. Sammanlagt finns det idag 1 olika hudterapeuter att välja mellan i Kiruna.

Annons:

Hudterapeut i Kiruna

Nedan ser du vår lista över de olika kliniker och hudterapeuter som finns i Kiruna där kan kan få hjälp med hårvård och hudvård.

HUD etc
Kyrkogatan 28
981 31 Kiruna

Annons:

Hudvård i Kiruna

Hudterapeuter i Kiruna arbetar främst med någon form av hudvård eller närliggande område inom skönhet. Genom att kontakta flera olika hudterapeuter och kliniker i Kiruna kan du få reda på deras utbud av olika skönhetsbehandligar som erbjuds i Kiruna.

Läsvärd hudvårdsinformation om Kiruna

I Kiruna finns minst en hudterapeut att anlita och om du är intresserad av mer information om Kiruna kan du nedan hitta en del fakta och information.

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

Se här för ännu mer information om hudvård och Kiruna.

Om ingen av de 1 styck hudterapeuter som finns i Kiruna passar dig kan du se dig om i Norrbotten efter någon annan hudterapeut som kanske passar dig bättre.

Städer med hudvård i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra hudterapeuter där du kan få hjälp med hudvård, fotvård, ansiktsbehanlingar, manikyr och pedikyr.