Hudterapeuter i Hortlax. Här finns alla hudterapeuter i Hortlax som kan hudvård, hårborttagning, maniky och pedikyr

Hudterapeuter i Hortlax

Annons:

Hitta hudterapeut i Hortlax - denna sida sammanställer alla hudterapeuter som finns i Hortlax. Hos dom kan du i Hortlax få hjälp med olika former av hudvård och andra skönhetsbehandlingar. En hudterapeut i Hortlax kan t.ex. hjälpa dig med behandlingar som t.ex. peeling, hårborttagning, manikyr och pedikyr. Sammanlagt finns det idag 1 olika hudterapeuter att välja mellan i Hortlax.

Annons:

Hudterapeut i Hortlax

Nedan ser du vår lista över de olika kliniker och hudterapeuter som finns i Hortlax där kan kan få hjälp med hårvård och hudvård.

Eb Consulting
Notariev. 4
944 32 Hortlax

Annons:

Hudvård i Hortlax

Hudterapeuter i Hortlax arbetar främst med någon form av hudvård eller närliggande område inom skönhet. Genom att kontakta flera olika hudterapeuter och kliniker i Hortlax kan du få reda på deras utbud av olika skönhetsbehandligar som erbjuds i Hortlax.

Läsvärd hudvårdsinformation om Hortlax

I Hortlax finns minst en hudterapeut att anlita och om du är intresserad av mer information om Hortlax kan du nedan hitta en del fakta och information.

Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Yta: 148,88 hektar
Invånarantal: 1248, år 2010

Se här för ännu mer information om hudvård och Hortlax.

Om ingen av de 1 styck hudterapeuter som finns i Hortlax passar dig kan du se dig om i Norrbotten efter någon annan hudterapeut som kanske passar dig bättre.

Städer med hudvård i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra hudterapeuter där du kan få hjälp med hudvård, fotvård, ansiktsbehanlingar, manikyr och pedikyr.