Hudterapeuter i Hakkas. Här finns alla hudterapeuter i Hakkas som kan hudvård, hårborttagning, maniky och pedikyr

Hudterapeuter i Hakkas

Annons:

Hitta hudterapeut i Hakkas - denna sida sammanställer alla hudterapeuter som finns i Hakkas. Hos dom kan du i Hakkas få hjälp med olika former av hudvård och andra skönhetsbehandlingar. En hudterapeut i Hakkas kan t.ex. hjälpa dig med behandlingar som t.ex. peeling, hårborttagning, manikyr och pedikyr. Sammanlagt finns det idag 1 olika hudterapeuter att välja mellan i Hakkas.

Annons:

Hudterapeut i Hakkas

Nedan ser du vår lista över de olika kliniker och hudterapeuter som finns i Hakkas där kan kan få hjälp med hårvård och hudvård.

Nils Vennström
Yrttivaara 1
980 41 HAKKAS

Annons:

Hudvård i Hakkas

Hudterapeuter i Hakkas arbetar främst med någon form av hudvård eller närliggande område inom skönhet. Genom att kontakta flera olika hudterapeuter och kliniker i Hakkas kan du få reda på deras utbud av olika skönhetsbehandligar som erbjuds i Hakkas.

Läsvärd hudvårdsinformation om Hakkas

I Hakkas finns minst en hudterapeut att anlita och om du är intresserad av mer information om Hakkas kan du nedan hitta en del fakta och information.

Hakkas är en tätort i Gällivare kommun. Byn har cirka 370 invånare och är därmed den största tätorten på Gällivare landsbygd. Dess främsta näring är skogsbruk, men de flesta invånarna arbetspendlar till Gällivare eller Malmberget. I byn finns ett antal småföretag, en butik, bensinstation, tatuerare, bibliotek, skola, förskola och ett kafé.

Yta: 150,72 hektar
Invånarantal: 365, år 2010

Se här för ännu mer information om hudvård och Hakkas.

Om ingen av de 1 styck hudterapeuter som finns i Hakkas passar dig kan du se dig om i Norrbotten efter någon annan hudterapeut som kanske passar dig bättre.

Städer med hudvård i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra hudterapeuter där du kan få hjälp med hudvård, fotvård, ansiktsbehanlingar, manikyr och pedikyr.