Hudterapeuter i Boden. Här finns alla hudterapeuter i Boden som kan hudvård, hårborttagning, maniky och pedikyr

Hudterapeuter i Boden

Annons:

Hitta hudterapeut i Boden - denna sida sammanställer alla hudterapeuter som finns i Boden. Hos dom kan du i Boden få hjälp med olika former av hudvård och andra skönhetsbehandlingar. En hudterapeut i Boden kan t.ex. hjälpa dig med behandlingar som t.ex. peeling, hårborttagning, manikyr och pedikyr. Sammanlagt finns det idag 5 olika hudterapeuter att välja mellan i Boden.

Annons:

Hudterapeut i Boden

Nedan ser du vår lista över de olika kliniker och hudterapeuter som finns i Boden där kan kan få hjälp med hårvård och hudvård.

Iara Medicinsk Estetisk Praktik
Plommonstigen 2
961 48 Boden


Walterholm, Harriet Carina
Pontonjärv. 10
961 43 BODEN


Skönhetsstudion Tove Johansson
Gideons v. 24
961 39 Boden


Your Style Boden
Pilotv. 10
961 39 Boden


Moreskog, Erika
Smedjeg. 14
961 75 Boden

Annons:

Hudvård i Boden

Hudterapeuter i Boden arbetar främst med någon form av hudvård eller närliggande område inom skönhet. Genom att kontakta flera olika hudterapeuter och kliniker i Boden kan du få reda på deras utbud av olika skönhetsbehandligar som erbjuds i Boden.

Läsvärd hudvårdsinformation om Boden

I Boden finns minst en hudterapeut att anlita och om du är intresserad av mer information om Boden kan du nedan hitta en del fakta och information.

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Se här för ännu mer information om hudvård och Boden.

Om ingen av de 5 styck hudterapeuter som finns i Boden passar dig kan du se dig om i Norrbotten efter någon annan hudterapeut som kanske passar dig bättre.

Städer med hudvård i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra hudterapeuter där du kan få hjälp med hudvård, fotvård, ansiktsbehanlingar, manikyr och pedikyr.