Hudterapeuter i Föllinge. Här finns alla hudterapeuter i Föllinge som kan hudvård, hårborttagning, maniky och pedikyr

Hudterapeuter i Föllinge

Annons:

Hitta hudterapeut i Föllinge - denna sida sammanställer alla hudterapeuter som finns i Föllinge. Hos dom kan du i Föllinge få hjälp med olika former av hudvård och andra skönhetsbehandlingar. En hudterapeut i Föllinge kan t.ex. hjälpa dig med behandlingar som t.ex. peeling, hårborttagning, manikyr och pedikyr. Sammanlagt finns det idag 2 olika hudterapeuter att välja mellan i Föllinge.

Annons:

Hudterapeut i Föllinge

Nedan ser du vår lista över de olika kliniker och hudterapeuter som finns i Föllinge där kan kan få hjälp med hårvård och hudvård.

Hans Tenggren
Ottsjön 337
830 60 FÖLLINGE


Föllinge Hälsoprodukter AB
Industriv. 13
830 60 FÖLLINGE

Annons:

Hudvård i Föllinge

Hudterapeuter i Föllinge arbetar främst med någon form av hudvård eller närliggande område inom skönhet. Genom att kontakta flera olika hudterapeuter och kliniker i Föllinge kan du få reda på deras utbud av olika skönhetsbehandligar som erbjuds i Föllinge.

Läsvärd hudvårdsinformation om Föllinge

I Föllinge finns minst en hudterapeut att anlita och om du är intresserad av mer information om Föllinge kan du nedan hitta en del fakta och information.

Föllinge (jämtska: FöLing) är en tätort i Krokoms kommun i Jämtland och kyrkbyn i Föllinge socken, belägen omkring 65 kilometer norr om Östersund.

Yta: 150,38 hektar
Invånarantal: 485, år 2010

Se här för ännu mer information om hudvård och Föllinge.

Om ingen av de 2 styck hudterapeuter som finns i Föllinge passar dig kan du se dig om i Jämtland efter någon annan hudterapeut som kanske passar dig bättre.

Städer med hudvård i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra hudterapeuter där du kan få hjälp med hudvård, fotvård, ansiktsbehanlingar, manikyr och pedikyr.