Hudterapeuter i Laholm. Här finns alla hudterapeuter i Laholm som kan hudvård, hårborttagning, maniky och pedikyr

Hudterapeuter i Laholm

Annons:

Hitta hudterapeut i Laholm - denna sida sammanställer alla hudterapeuter som finns i Laholm. Hos dom kan du i Laholm få hjälp med olika former av hudvård och andra skönhetsbehandlingar. En hudterapeut i Laholm kan t.ex. hjälpa dig med behandlingar som t.ex. peeling, hårborttagning, manikyr och pedikyr. Sammanlagt finns det idag 2 olika hudterapeuter att välja mellan i Laholm.

Annons:

Hudterapeut i Laholm

Nedan ser du vår lista över de olika kliniker och hudterapeuter som finns i Laholm där kan kan få hjälp med hårvård och hudvård.

Beauty Point
Skolgränd 3
312 30 Laholm


Fothälsan Veronica Folkesson
Stortorget 10
312 30 Laholm

Annons:

Hudvård i Laholm

Hudterapeuter i Laholm arbetar främst med någon form av hudvård eller närliggande område inom skönhet. Genom att kontakta flera olika hudterapeuter och kliniker i Laholm kan du få reda på deras utbud av olika skönhetsbehandligar som erbjuds i Laholm.

Läsvärd hudvårdsinformation om Laholm

I Laholm finns minst en hudterapeut att anlita och om du är intresserad av mer information om Laholm kan du nedan hitta en del fakta och information.

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Invånarantal: 6150, år 2010

Se här för ännu mer information om hudvård och Laholm.

Om ingen av de 2 styck hudterapeuter som finns i Laholm passar dig kan du se dig om i Halland efter någon annan hudterapeut som kanske passar dig bättre.

Städer med hudvård i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra hudterapeuter där du kan få hjälp med hudvård, fotvård, ansiktsbehanlingar, manikyr och pedikyr.