Hudterapeuter i Borlänge. Här finns alla hudterapeuter i Borlänge som kan hudvård, hårborttagning, maniky och pedikyr

Hudterapeuter i Borlänge

Annons:

Hitta hudterapeut i Borlänge - denna sida sammanställer alla hudterapeuter som finns i Borlänge. Hos dom kan du i Borlänge få hjälp med olika former av hudvård och andra skönhetsbehandlingar. En hudterapeut i Borlänge kan t.ex. hjälpa dig med behandlingar som t.ex. peeling, hårborttagning, manikyr och pedikyr. Sammanlagt finns det idag 7 olika hudterapeuter att välja mellan i Borlänge.

Annons:

Hudterapeut i Borlänge

Nedan ser du vår lista över de olika kliniker och hudterapeuter som finns i Borlänge där kan kan få hjälp med hårvård och hudvård.

Ateljé Beauty, Skönhetshuset
Hantverksbyn 3
784 33 BORLÄNGE


Novakliniken AB
Walling. 29
784 33 BORLÄNGE


Hudoteket I Borlänge
Röda v. 28 A
784 30 Borlänge


Lena Lorenz
G. Tunav. 57
784 60 BORLÄNGE


Hudkällan Hår & Skönhet
Kvarnforsplan
784 66 BORLÄNGE


Makeupstudion
Borganäsv. 44
784 33 BORLÄNGESalong Gun-Britt
Drabantg

Annons:

Hudvård i Borlänge

Hudterapeuter i Borlänge arbetar främst med någon form av hudvård eller närliggande område inom skönhet. Genom att kontakta flera olika hudterapeuter och kliniker i Borlänge kan du få reda på deras utbud av olika skönhetsbehandligar som erbjuds i Borlänge.

Läsvärd hudvårdsinformation om Borlänge

I Borlänge finns minst en hudterapeut att anlita och om du är intresserad av mer information om Borlänge kan du nedan hitta en del fakta och information.

Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Yta: 635,82 km2
Invånarantal: 50972, år 2015

Se här för ännu mer information om hudvård och Borlänge.

Om ingen av de 7 styck hudterapeuter som finns i Borlänge passar dig kan du se dig om i Dalarna efter någon annan hudterapeut som kanske passar dig bättre.

Städer med hudvård i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra hudterapeuter där du kan få hjälp med hudvård, fotvård, ansiktsbehanlingar, manikyr och pedikyr.